Haf Haf Nazdárek! No dobře – tak i Mňau Mňau!

Jak to bylo s tím Febiofestem

24.03.2015 20:07

Někdy není naší paničce až tak veselo a tak vloží v dévédé Lásku nebeskou. Je to její mnoho velmi oblíbený film a vždycky ji zvedne náladu. To ví každej u nás doma. Je tam teda jedno hodně smutný místo. Dlouholetá manželka ze šťastného vztahu co jí hraje Ema Thompsonová, objeví v kapse manželova saka před Vánocemi náhrdelník. Když si krabičku tohoto tvaru pod stromečkem otevře, je tam cédéčko. Šperk byl pro mladou kolegyni. Ona to tomu manželákovi všechno vyjeví, jemu to všechno dojde, ale už je pozdě. No a tohohle sviňáka svinutýho hraje Alan Rickman. On hraje moc hezky, ale tohle se nedělá. A pak přišlo to zahájení Febiofestu. Naši měli vstupenky výajpý do sálu, kde se promítala Králova zahradnice, kterou ten zpropadený Alan nejenže režíroval, ale hrál tam i krále Ludvíka. A aby toho nebylo málo, měl  mistr před začátkem promítání prohovořit k divákům. Panička plánovala výrobu transparentu, kde zaprotestuje proti jeho skandálnímu chování v Lásce nebeské a stropí scénu. Já jí to ale okamžitě střelhbitě rozmluvila. Je snad nějaká hysterka?

No a jak řekli, tak udělali. Do sálu ten Alan přišel. Byl skromný, milý a jeho suchému humoru se nahlas smála i tlumočnice. Všechny nadchl a jeho film je krásný. Je tam láska, drama a on i Kate Winsletová z Titaniku
fakt hrají skvěle. Panička se pak se s Alanem ještě potkala v Obecním domě, kde byl velkolepý mňamkózní raut. Já padám, ještě se nám do něj zamiluje.